Založ si blog

Jéééésus Mária, zas ten Sulík ako odborník

na zmiešané vlastníctvo a podporovateľ sexu muž – muž, resp. žena – žena sa prejavil.

http://spravy.pravda.sk/zahranicni-vlastnici-tuneluju-slovenske-firmy-pripustil-sulik-pxc-/sk_domace.asp?c=A110406_140106_sk_domace_p29

Priznám sa, že by som napísal aj niečo horšie na istého pána, ale krotím sa. Potom, čo môjho kolegu vylúčili z blogu sme – http://jurajblach.blog.pravda.sk/2011/04/06/za-pravdu-sa-kruto-plati-hlavne-ak-hodnotite-kroky-sulika-hulikatruhlika-aj-frantiska-janecka/, keďže nazval istého vplyvného pána troma bodkami sa začínam aj ja kontrolovať. Chápadlá vplyvných mocných môžu zasahovať možno všade.

V práci som dostal pokyn od šéfa, že mám byť slušný, pracovať, toľko neblogovať, každého zdraviť a jesť cereálne rožky. Tlačenka s cibuľou a tlačenie na pravdovravnosť niektorých ľudí nemá absolútny význam a aj preto sa začínam modliť ako slušný kresťan a nie ako nejaký FIGEĽiar:

Jéééésus Mária, pane Bože na nebíčku ochraňuj nás od tých, čo tunelovanie ospravedlňujú zmiešaným vlastníctvom a čo sex muž – muž, resp. žena – žena považujú za úplne prirodzené.

Teraz uletím, je to proste niekedy mimo mojej kontroly: U nás v Košiciach existuje Karate Klub Kretovič – www.kkk.sk.

Bol som sa pozrieť na ich tréning a v súboji kumite jeden karatista urobil kop – mae geri na protivníka. Kop mae geri pri dobre vykonanej technike smeruje na brucho. Ak kop urobíte zle, resp. niekedy aj zámerne zle, tak kop smerujete na prirodzenie.

V tom momente na tréningu minulý piatok, keď protivník trafil do súperovho prirodzenia a ten sa začal zvíjať od bolesti som si uvedomil, aký Sulík je aspoň v niečom prezieravý, keď si vypcháva prirodzenie ponožkami.

Možno túší, možno vie, že raz príde deň, keď mu niekto bude tam chcieť nakopať a len on – odborník na zmiešané vlastníctvo a podporovateľ sexu muž – muž, resp. žena – žena sa bude s ponožkami na správnom mieste len usmievať.

Holt, odborník RS a nižšie ukážka kopu mae geri v technicky dokonalom prevedení a smerovaní nie na prirodzenie, ale na plexus solaris.


 

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281225x
Priemerná čítanosť článkov: 3652x

Autor blogu