Založ si blog

Smrť bin Ládina je dobrou správou pre Afro-Američanov, Američanov, Slovákov aj Dzurindu

Americký prezident – afro-američan prezident Obama oznámil pred chvíľou v posolstve národu a svetu, že diabol terorizmu – Osama bin Laden bol zabitý.

 

Na túto správu čakali nielen všetci slušní ľudia, bez ohľadu na náboženstvo, farbu pleti, vierovyznanie, mierovyznanie ale aj podporovatelia terorizmu.

 

Žiaľ, ako v svojom prejave povedal aj pán prezident, musíme sa pripraviť na novú vlnu útokov terorizmu zo strany ľudí, ktorí nemajú radi mier, pohoda a kľud medzi národmi sveta.

 

Situácia nielen amerického ľudu ale ani slovenského ľudu, po zabití tohto vraha nebude jednoduchá. Snáď jedinou útechou v tejto prichádzajúcej neutešenej situácii po zabití diabla terorizmu je, že máme ministra zahraničných vecí pána Ing. Mikuláša Dzurindu, ktorý ešte ako predseda vlády SR sa pridal na stranu našich priateľov za oceánom.

Pán Dzurinda týmto svojim postojom ukázal svoju prezieravosť a strategické myslenie. Pán bývalý premiér SR má právo byť na seba hrdý aj po tomto prejave prezidenta Obamu.

 


 

Veríme, že v svojom pevnom postoji pomocníka bojovníkov proti terorizmu Ing. Mikuláš Dzurinda zotrvá, hoc v tomto volebnom období nie je premiérom, ale len ministrom.

 

God Bless America


Justice for all

 

God Bless president Obama

 

God Bless minister Dzurinda


God Bless you

 

God Bless me

 

God Bless us

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 280054x
Priemerná čítanosť článkov: 3637x

Autor blogu