Založ si blog

16/11 Rozhovory s Vladimírom o rómskom probléme ako jadrovom probléme obyvateľov Žehry

Dialóg s Vladimírom som vymenil za monológ. Niektoré Vladimírove kydy sa už nedajú počúvať, avšak stále ich napriek tomu nahrávam na magnetofónove kazety, aby som Vladimírove myšlienky zachránil aj pre ďalšie generácie. Následne Rozhovory s Vladimírom po nociach prepisujem na písacom stroji a podávam čitateľom Pravdy – www.pravda.sk a Slonovín – www.slonoviny.sk

Keďže sú dni, keď na dialóg nemám náladu, tak len zapnem magič, pustím si Banket


 

 

a na druhú kazetu nahrávam tento Vladimírov monológ:

Romský problém je problém obdobný problému každého obyvateľa, ktorý niekedy prerábal bytové jadro. Dobrého murára nájsť v mori nezamestnaných je rovnako ťažké, ako  nájsť ihlu v kope sena, alebo platiteľa daní a obecných poplatkov medzi rómskymi spoluobčanmi žijúcimi v Žehre pod Spišským hradom.

 

Spišský hrad zatiaľ rómski spoluobčania nezačali rozoberať.


Spišský hrad v pozadí, zatiaľ nerozobraný spoluobčanmi. Na motorke odviesť toľko kameniva určite nie je jednoduché, ale ak príde na stavbu bytového jadro, kto vie ?

 

Pravdepodobne len z dôvodu, že Rómovia nezačali prerábať bytové jadrá, Spišský hrad stále stojí.

Zatiaľ im štát nedal byty, čo je dosť divné, lebo to, že Rómom nedáva štát byty sa dá považovať za diskrimináciu. Tento štát už našťastie po dúhovom pochode nediskriminuje gejov a lesby, ale rómski spoluobčania stále majú oprávnene pocit, že sú diskriminovaní a preto nieže prestávajú platiť dane, ale dane neplatia preventívne už dosť dlho.

Rómsky problém je jadrom problému v jadrovom veku nielen v demokratických krajinách EU, ale aj na Slovensku, Žehru nevnímajúc.

Ak bývate ďaleko od tohto problému – napr. v Krásavici na Dunaji, tak rómsky problém sledujete len z povzdálí a je Vám šuma fuk.

Na vyriešenie tohto jadrového problému obyvateľov Východného Slovenska, Spiša, Žehry máte ykssss dôvovod a výhovoriek ako sa to nedá, a že treba počakať až do ješene.

 

„Väčšia časť príspevkov bude podmienená aktivitou zúčastnených a plnením si elementárnych povinností. Zákon by mal prísť do parlamentu na jeseň,“ upresnila.

Na otázku, čo s rozdelením Žehry, odpovedala, že sa tomu venuje rezort vnútra. „Či rozdelenie obci pomôže? No minimálne tej časti obce, ktorá momentálne odmieta platiť dane. Rozdelenie však zároveň vytvorí ďalšiu segregovanú osadu so všetkým, čo s tým súvisí, aj s problémami,“ odpovedala Radičová.

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5923989/obyvatelia-centralnej-casti-zehry-odmietaju-platit-dane.html#ixzz1OVcZFfxe

 

Vladimír ukončil svoj monológ, že keď ide o politikov konajú hneď a zaraz aj na mimoriadnej schôdzi Národnej rady SR.

Ak ide o bežných obyvateľov, tak tí počkajú do jesene.

Ako hovorí Miky, kde je vôľa, tam je cesta.

A naši politici na vyriešenia rómskeho problému nemajú ani vôľu, ani cestu.

Čakajú, čakajú, až ten jadrový problém vybuchne…

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281031x
Priemerná čítanosť článkov: 3650x

Autor blogu