Založ si blog

17/11 Rozhovory s Vladimírom o homosexualite poslanca Fořta

Moje rozhovory s kolegom zo 7statočných JUDr. Vladimírom Gürtlerom nadobúdajú špecifickú podobu.

Niekedy viac a niekedy menej sa menia na monológ Vladimíra. Monológ sa vraj číta lepšie ako dialóg.

Medzi nami se to ve dvou líp táhne len v tom, že Rozhovory s Vladimírom nahrávam na magnetofónove kazety, aby som Vladimírove myšlienky zachránil aj pre ďalšie generácie.-) Následne Rozhovory s Vladimírom po nociach prepisujem na písacom stroji -) a podávam čitateľom Pravdy – www.pravda.sk a Slonovín – www.slonoviny.sk

Môj sedemnásty rozhovor v roku pána 11 s Vladimírom sa týkal homosexuality poslanca Fořta a bol vykonaný iba formou monológu JUDr. Vladimíra Gürtlera, ktorý ako nezávislý podnikateľ – advokát si môže hovoriť, na rozdiel odo mňa – zamestnanca čokoľvek.  To determinuje rozdielne pozície v slobode prejavu,  a tak JUDr. Vladimír Gürtler  nižšie prezentuje verejne svoje stanovisko k verejnému prezentovaniu sa poslanca Fořta, že je homosexuál (modernejší výraz: gej)

 

Takže, milý pán poslanec NR SR Fořt,

so záujmom sledujem Vašu činnosť v národnej rade Slovenskej republiky a nedá mi na úvod necitovať pasáž z dnešných sme:

Fořt, ktorý je od vstupu do parlamentu v úzadí a nepredložil žiadny zákon, tvrdí, že s legislatívnym návrhom zmeny príde, až keď bude mať istú podporu. „Nie sme teatrálna strana, nepredkladáme návrhy, o ktorých dopredu vieme, že neprejdú.“

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5925740/fort-priznanie-k-homosexualite-neolutoval.html#ixzz1OZAVyUWS

 

Vyššie uvedené nepredkladanie žiadnych návrhov pánom poslancom (p.p) sasu Fořtom hodnotím úplne normálne. Návrhy zákonov nepredkladá väčšina poslancov, lebo väčšina z nich sú absolútne neschopní páni neschopní napísať normálny zákon pre ľudí.

Takže radšej nerobia nič, resp. píšu blogy.

Písanie blogov poslancami NR SR, na rozdiel od písania zákonov v NR SR sa mimoriadne rozmohlo medzi pánmi poslancami.


Vy ste p.p. Fořt tiež ako prvý poslanec NR SR prejavili potrebu povedať verejnosti, že ste homosexuál.

Nuž,  proti gustu žiaden dišputát.

Poviem Vám však p.p. Fořt otvorene a verejne, tak ako Vy verejne hovoríte, že to máte radi s chlapmi, že mi je to úplne jedno, čo robíte za dverami svojej izby. Samozrejme, ak by ste to, čo robíte vo svojej izbe robili na verejnosti, asi by som mal isté výhrady. Už aj tá verejná prezentácia tej činnosti mi pripadá celkom dosť zvláštna, ale „budiž svetlo…“

Ďalej konštatujem:

1. Za dverami svojej izby si robte, čo chcete, tak ako spieva aj Beata Dubasová


 

Vaša sexuálna orientácia je Vaša vec. Nik Vás za ňu nediskriminuje, nik Vám nehádže polená pod nohy, nik Vám nič nemôže za to, že to robíte s chlapom (mi). Je to len a len Vaša súkromná vec.

2. Vaše priznanie k homosexualite hodnotím ako počin jedinca, ktorý potreboval na verejnosti povedať niečo, čo v sebe roky skrýval a tajil, minimálne verejne. Z týchto uhlov pohľadu, ak Vám to psychicky pomohlo a zabránilo Vašej ďalšej osobnej frustrácii v spoločnosti to hodnotím rovnako ako predseda parlamentu a SaS, teda pozitívne. Toto je však jediné moje pozitívne hodnotenie Vášho priznania.

3. Nehodnotím celkom pozitívne ďalšie vyvolávanie dojmov a pocitov na verejnosti, že menšina gejov a lezieb je na Slovensku diskriminovaná. Nemyslím si to. Máte plné práva ako každý iný občan v zmysle ústavy SR a zákonov SR. To, že prevádzate iný druh sexu ako väčšina populácie Slovenska by podľa mňa nemalo znamenať, že by ste na základe toho mali mať nejaké privilégiá a pod..

4. Nehodnotím celkom pozitívne to, že v stave poklesu natality na Slovensku sa začína vo verejnosti vzbudzovať dojem, že nie je prirodzeným a normálnym sex muž-žena, ktorý má mať okrem potešenia zúčastnených strán aj výstup v zachovaní slovenského rodu, ale aj prostredníctvom Vašej seba prezentácie má byť prirodzeným sex muž-muž, resp. žena-žena ? Vážený p.p. Fořt, ja si nemyslím, že sex muž-muž, resp. žena-žena je prirodzeným sexom a preto prosím Vás, ak už praktizujete podľa môjho názoru pre absolútne drvivú väčšinu populácie tohto sveta neprirodzený sex, neprezentujte to prosím na verejnosti a verejne ako niečo prirodzené.

5. Nehodnotím celkom pozitívne snahy komunít gejov a lezieb dosiahnuť, aby mali právo adoptovať si deti a vytvárať základné bunky spoločnosti, keďže základnou bunkou spoločnosti je rodina. Rodinu podľa môjho názoru vytvára len muž a žena + deti. V žiadnom prípade „rodiny“ muž-muž, resp. žena-žena + deti podľa mňa prirodzenými rodinami nie sú.

6. Vaše konanie p.p. Fořt napriek všetkému vnímam v širšom kontexte. Kontexte, kde istá skupina ľudí sa rôznymi spôsobmi snaží sofistikovane, marketingovo a pod. posunúť spoločnosť do roviny, že neprirodzené veci sa majú stať prirodzenými a že najväčším problémom Slovenska nie je nezamestnanosť, pokles natality Slovákov, problematika rómskej populácie, regionálne rozdiely, kradnutie, klamanie a podvádzanie politikov, ale najväčším problémom Slovenska je to, čo Vy pán poslanec a niekoľko Vašich súkmeňovcov(kýň) robíte za dverami svojej izby.

7. P.p. Fořt, ukončujem môj blok tým, čím som začal: Za dverami svojej izby si robte, čo chcete. Nezaujíma ma to. Nemám potrebu to ani vidieť, ani počuť. Omnoho väčšiu potrebu mám, vidieť Vás v NR SR ako predkladáte návrhy zákonov, ktoré riešia nezamestnanosť, pokles natality Slovákov, problematiku rómskej populácie, regionálne rozdiely, kradnutie, klamanie a podvádzanie politikov. Zároveň Vás privítame aj v regiónoch. Ja osobne Vás p.p. Fořt v prípade Vášho záujmu posprevádzam na vlastné trovy (nie štátne, ale moje privat money) po zabudnutých zákutiach východného Slovenska (napr. Sobrance, Medzilaborce, Žehra, Jarovnice, Luník IX atď.), kde život nie je prechádzka ružovou záhradou. Viem, že v Bratislave je pre niektorých ľudí život ružový a máte tam aj dúhové pochody a preto vnímate život ľudí na východe Slovenska kúsoček inak. Napriek tomu, moje pozvanie prosím p.p. Fořt vnímajte nie ako pozvanie muža na styk, ale ako pozvanie voliča, ktorý by rád osobne ukázal poslancovi slovenského parlamentu, čo ľudí trápi, bolí a sužuje.

Verím, že teraz si p.p. Fořt čas  na návštevu východu nájdete, keďže Vášho trápenia ste sa už zbavili verejným odhalením svojej homosexuality.

Teraz už verím tiež  p.p. Fořt, že môžete pracujúcich, aj spolupracujúcich poslancov NR SR motivovať k vyšším výkonom.

Verím p.p. Fořt, že aj vzrástla Vaša chuť do poriadnej roboty


 

 

a môžte plnou parou vpred (nie vzad) pomáhať

 


YouTube Direkt nolink

 

 

v budovaní prirodzene lepšieho Slovenska aj predkladaním dobrých zákonov pre ľudí na pôde NR SR.

 

poznámka: Blogy, rozhodovanie a prehlásenia každého člena platformy nezávislých občanov 7statočných sú absolútne slobodné a len 7 bodov programu DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE je úplne záväzných pre každého člena s trvalým pobytom v Košiciach. Všetky ďalšie a akékoľvek iné otázky, názory, blogy, postoje, stanoviská a pod. sú súkromnými a osobnými názormi členov.

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281034x
Priemerná čítanosť článkov: 3650x

Autor blogu