Žehra ako Zebra – čiernobiela a rasistický minister vnútra?

8. apríla 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Nové správy z ministerstva vnútra hovoria, že nakoniec sa zmenia zákony, aby bieli obyvatelia Žehry mohli žiť samostatne od čiernych obyvateľov Žehry. Ak zabudneme na to, že JUDr. Lipšic 20 rokov tvrdil, že nové obce nesmú mať menej ako 3000 ľudí a dneska to chce meniť, tak nás začne napádať, že minister vnútra sa pomaly, tak ako klesajú preferencie KDH mení na rasistu.

Takto vyzerá Zebra s pruhmi čiernymi. Ako bude vyzerať Žehra bez čiernych ? Bude to vôbec ešte Zebra ?

 

Inak to nie je asi zdôvodniteľné, ibaže by JUDr. Lipšic poprel samého seba a po 20 rokov potvrdil, že nové obce smú mať aj menej ako 3000 ľudí.

Tam to totiž Lipšic smeruje. Nie Smer na blogu SME, ale KDH sa snaží zachrániť cez svojho ministra pokles preferencií. A kde inde a lepšie sa to dá, ako pomáhať bielym proti čiernym. Trochu rasizmu nezaškodí, že áno pán Minister ?

Žehra je však ako Zebra. Čiernobiela. Ak sa pokúsite zo Zebry odstrániť pruhy, prežije takéto čistenie od čiernych Zebra ?

Veď je to proti prírode pán Minister nemať čiernobielu Zebru…

Uvidíme. Ale po odstránení čiernych už Zebra nebude nikdy Zebra, tak ako Žehra už nebude nikdy Žehra, ak odstránia čiernych.

Ak by sme však hodnotili krok ministra za KDH ako prvý krok k odstráneniu čiernych pruhov na Zebre, tak na to ide pán Minister takticko-rasisticko-kresťansky nem špatne.

Čo by však človek neurobil pre preferencie a moc. Možno raz príde deň, keď sám pán Minister zdôvodní, prečo čierni majú nastúpiť do…

 

Tá Žehra je taký pokus. Lakmusový papierik, či dokážu zo Zebry odstrániť čierne pruhy bez toho, aby EU povedala, že akceptuje aj nielen čiernobiele Zebry.