Bugár, Sulík, Hort, zaslúžia si Dort

10. apríla 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

za to, že zastupujú občanov, občianky, neprispôsobivých, prispôsobivých, Maďarov, lesbičky a gejov. Tiež riešia problémy, ktoré vznikajú vo vzťahu SR a prispôsobiví, Maďari, lesbičky a gejovia. A tiež odstraňujú neprávosť a skrivodlivosť, ktoré SR spôsobuje neprispôsobivým, Maďarom, lesbičkám a gejom.

Múdre hlavy pomazané by bez poradcov pomáhlali občanom.

Múdre hlavy pomazané by bez poradcov pomáhali len občanom. S poradcami pomáhajú hlavne neprispôsobivým, Mikimu, Maďarom, lesbičkám a gejom.

Všetci z vyššie uvedených v titulke sú vo vedení NR SR a je logické, že všetko so svojimi schopnosťami nie sú schopní zvládať sami. Na to potrebujú tímy poradcov a odborníkov, napr.:

predseda parlamentu
Richard Sulík (SaS) – má 2 asistentov, Milan Galanda – 1 608 eur, Richard Fekete, štyroch odborných radcov

podpredsedovia parlamentu
Béla Bugár (Most -Híd) – má 1 poslaneckú asistentku Evu Méry 2 011 eur, 2 odborné poradkyne
Milan Hort (SDKÚ) – má 1 poslaneckého asistenta Juraj Janko -1 410 eur, poradcov neuviedol

http://spravy.pravda.sk/parlament-prepusta-ale-poradcov-prijima-fds-/sk_domace.asp?c=A110410_143658_sk_domace_p23

Ak by sme zabudli, že Bugár a Hort sú v parlamente  už dosť dlho, čo by mohlo znamenať, že viac oni radia poradcom ako poradcovia radia im, tak snáď jediným, ktorý isto potrebuje poradcov je politický panic Richard Sulík. Panictvo totiž stratil len nedávno a z tohto uhla pohľadu hodnotím to, že ma poradcov ako óóóukej, lebo jeho výsledky by bez poradcov bola ešte zúfalejšie ako doteraz.

Podľa bývalého šéfa Úradu pre štátnu službu Ľubomíra Plaia “ Bugár, Sulík, Hort, podobnými krokmi riskujú, že dôjde k znefunkčneniu celej kancelárie. K podobnému prepúšťaniu totiž dochádza len preto, aby mali dostatok mzdových prostriedkov pre svojich nominantov, pričom na odbornosť sa neprihliada,“ myslí si. „Pri pravidelných obmenách sa totiž k funkciám vždy dostávajú noví amatéri, ktorí kvalitné vedenie nedokážu zabezpečiť,“ pokračuje Plai.

S pánom Plaiom musíme súhlasiť len čiastočne. Tým, že je už len bývalý, sú jeho reči absolútne nepodstatné. Je totiž mimo hry, zatiaľ čo Bugár, Sulík, Hort sú stále v hre a Dort za prístup k riešeniu problémov, ktoré vznikajú vo vzťahu SR a prispôsobiví, Maďari, lesbičky a gejovia si zaslúžia.

Som rád, že vo vedení NR SR sú ľudia, ktorí zastupujú najmä záujmy neprispôsobivých, Mikiho, Maďarov, lesbičiek a gejov.

Za všetko, čo robia pre neprispôsobivých, Mikiho, Maďarov, lesbičky a gejov by im ich poradcovia mohli upiecť aj dort.

 

Mnou odporúčaný recept na dort pre vedenie NR SR, ktorí by poradcovia so svojím vzdelaním, kvalifikáciou a platom z našich daní mohli zvládnuť je nasledovný :

Torta prsia punčová s MMF

Tento Dort by určite dokázal vyvolať vášeň nielen u LaG ale aj vo vedení NR SR.

 

Suroviny

Na samotné prsia potrebujú:

6 ks vajec

6 PL práškového cukru

6 PL polohrubej múky

1/2 zaváraninového pohára lekváru

2 PL kakaového prášku

2 PL umu

(nemusia byť) hrozienka

6 PL vlašských orechov mletých

 

Presný popis a všetko naviac nájdete aj na:
http://varecha.pravda.sk/recepty/torta-prsia-puncova-s-mmf-fotorecept/15512-recept.html