Demokrati sú „demokrati“ a Cikáni sú „cikáni“

11. apríla 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Nie nadarmo a nie raz som upozorňoval, niekedy humorne a niekedy vážne, že demokracia je len pozlátkom kapitalistov na zotročenie o ovládanie más otrokov pracujúcich hlavne preto, aby splatili svoju otrockú hypotéku na  byt a potom, pred výberom úspor a dôchodku z privátnych DDS umreli.

Nový čas ukazuje, že demokrati v sme a iných tzv. „nezávislých demokratických novinách“ sami a neprezieravo odhaľujú, že ich jediným cieľom okrem manipulácie s masami otrokov  a plnenia príkazov ich kapitalistických majiteľov je najmä, získanie pocitu moci v rozhodovaní, komu umožnia bloGOVAŤ a koho dokážu BLOKOVAŤ.

Veľký guru sme demokracie – šéf blogov na sme.sk KAROL SUDOR, v svojom rozhovore skonštatoval: „V redakcii by sme tiež určite konzultovali prípady, keby chceli blogovať ľudia typu Marián Kotleba. V minulosti sa už o registráciu pokúšal, po porade v redakcii mu bola zamietnutá.“

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5845534/fico-o-blogu-nemam-to-kde-povedat.html#ixzz1JCEWEFh7

Čo nám veľký guru sme demokracie – šéf blogov na sme.sk KAROL SUDOR týmto odhalil ?

Nuž, ja si myslím, že nazval veci nie pravými demokratickými menami. Miroslav Sládek vo svojom známom videu o Cikánoch povedal, čo si myslí a nazval veci pravými menami.


 

S. Sudor to povedal, tak divne demokraticky citujem: „ľudia typu Marián Kotleba“

Ľudia typu Marián Kotleba sú kto ? Sú to cigáni, cikáni, rasisti, demokrati, špinavci, podvodníci, nie Slováci, Hejslováci, Maďaróni ?

Kto sú to vlastne ľudia typu Marián Kotleba, s. Sudor ?

P. Sudor obávate sa nazvať ľudí typu Marián Kotleba pravými menami ?

Čoho sa bojíte ? Súdnej žaloby od ľudí typu  Marián Kotleba ? Veď máme demokraciu, slobodu slova, slobodu blogu. Niet sa čoho báť. Ak si stojíte za svojou demokraciou…

Demokratickí administrátori z dôvodu pocitu moci v rozhodovaní, komu umožnia blogovať a koho dokážu blokovať niekedy pozabudnú, že odhaľujú, akí v skutočnosti sú oni demokrati.

Miroslav by možno aj povedal: „Nazývajme veci už končene pravými menami, Sú demokrati administrátori ? Néééé, Sú oni cikáni administrátori…“