Smrť bin Ládina je dobrou správou pre Afro-Američanov, Američanov, Slovákov aj Dzurindu

2. mája 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Americký prezident – afro-američan prezident Obama oznámil pred chvíľou v posolstve národu a svetu, že diabol terorizmu – Osama bin Laden bol zabitý.

 

Na túto správu čakali nielen všetci slušní ľudia, bez ohľadu na náboženstvo, farbu pleti, vierovyznanie, mierovyznanie ale aj podporovatelia terorizmu.

 

Žiaľ, ako v svojom prejave povedal aj pán prezident, musíme sa pripraviť na novú vlnu útokov terorizmu zo strany ľudí, ktorí nemajú radi mier, pohoda a kľud medzi národmi sveta.

 

Situácia nielen amerického ľudu ale ani slovenského ľudu, po zabití tohto vraha nebude jednoduchá. Snáď jedinou útechou v tejto prichádzajúcej neutešenej situácii po zabití diabla terorizmu je, že máme ministra zahraničných vecí pána Ing. Mikuláša Dzurindu, ktorý ešte ako predseda vlády SR sa pridal na stranu našich priateľov za oceánom.

Pán Dzurinda týmto svojim postojom ukázal svoju prezieravosť a strategické myslenie. Pán bývalý premiér SR má právo byť na seba hrdý aj po tomto prejave prezidenta Obamu.

 


 

Veríme, že v svojom pevnom postoji pomocníka bojovníkov proti terorizmu Ing. Mikuláš Dzurinda zotrvá, hoc v tomto volebnom období nie je premiérom, ale len ministrom.

 

God Bless America


Justice for all

 

God Bless president Obama

 

God Bless minister Dzurinda


God Bless you

 

God Bless me

 

God Bless us