Za všetko môže len 10 Židov

4. mája 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

na portrétoch, ktoré vyhotovil Andy Warhol a oni stačia na to, aby vyvolali tieto obrazy  vášnivú polemiku a spor medzi tzv. ľavicou a tzv. pravicou a potvrdzujú sa tak názory môjho priateľa Vladimíra, ako málo či veľa            stačí na to i ono. Kúpa portfólia Warholových obrazov za milión eur, ktorú už odkleplo zastupiteľstvo Prešovského samosprávneho kraja (ZPSK),

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5877331/kauza-warhol-nabera-na-obratkach-obe-strany-pritvrdzuju.html#ixzz1LNRA0HSf

 

sa dostala do médií a táto kauza začína pomaly a isto naberať na obrátkach.

Tzv. ľavičiari a tzv. pravičiari bičujú vášne, aby dokázali, kto má pravdu.

A pritom pravdu má len Boh,

ktorého synom bol žid Ježiš Kristus alebo Ježiš Nazaretský (pozri nižšie: Mená) – židovský učiteľ a pôvodca kresťanstva. Je ústrednou postavou Novej zmluvy – druhej časti kresťanskej Biblie. Biblia o ňom hovorí ako o zasľúbenom Vykupiteľovi a Spasiteľovi sveta, na ktorého Židia dodnes čakajú ako na svojho pomazaného, t. j. Mesiáša. Ježiš sa stal ústrednou postavou a hlavou cirkvi, ktorej účastníkmi sú kresťania.

Zdroj info o Ježišovi: wikipedia

Môže za všetok ten nesvár a rozbroje medzi kresťanskými Slovákmi 10 Židov na portrétoch, ktoré vyhotovil Andy Warhol alebo KDO za to všechno múže ?

A pritom múka je drahšia a drahšia, cestoviny stále nedošli sociálne odkázaným občanom a cesta na Sekčove je stále tankodromom.