USA, USA…bez USA by démon bín Ladín ešte žil

5. mája 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

 

Moje (ne)pravidelné stretnutia s kolegom Vladimírom ma vždy obohatia o nový pohľad na život a svet. Vladimírova genialita je v poslednom období podporená aj myšlienkami Homéra, ktorého fanúšikom sa  Vladimír stal. Fanúšikom Homéra sa síce Vladimír stal s meškaním, keďže nemá TV, len knižnicu plnú kníh a internet, ale nevadí. Homéra – autora eposov Iliada a Odysea – najstarších pamiatok starogréckej mytológie Vladimír čítal už za prekvitajúceho socializmu. Kapitalistického Homéra však objavil Vladimír až na nete, v súčasnom období krízy kapitalizmu.

 

Homérove myšlienky sú tak úchvatné, že naše stretnutia po skritizovaní úbohého stavu slovenskej žurnalistiky, súdnictva, ekonomiky, politiky a hokeja zakončujeme Homérom.

 

Posledne Vladimír uzavrel náš trialóg Homérovou myšlienkou, s ktorou sa aj ja plne stotožňujem:

 

„Kdo neumí plachtit, po Zemi sa pachtí…“

 


 

USA, USA… …bez USA by démon bín Ladín ešte žil. Keďže našťastie existuje okrem štátu Izrael jediný funkčne-vojenský štát USA, tak bin Laden je vo večných lovištiach.

Priznajme si otvorene, tohto diabla by nezabila ani SIS, ani slovenská vojenská špeciálna jednotka. Dokázali to len a len Američania, na čele s afro-americkým prezidendom Barack Hussein Obama II.

 

God Bless Barack and Vladimirs

 

Veľkí Vladimírovia vedia plachtiť, aj písať bloky o čom svedčí, že:


 

tento moj pohľad zverejnený aj na

www.slonoviny.sk

lebo len pravda nás oslobodí a aj preto

čítam Slonoviny – jediné noviny bez cenzúry na Slovensku