Miklošovu zdradu slovenských záujmov vidí už aj slepý,

23. mája 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

avšak na Slovensku je spravodlivosť absolútne a dokonale slepá. Policajti strieľajú kanibalov, namiesto toho aby ich zavreli, sudcovia prepúšťajú vrahov, namiesto toho, aby ich zavreli a Ing. Ivan M. otvára dvere dokorán privatizácii zahraničným vládam, namiesto toho, aby dvere rozpredaju slovenského majetku zavrel a obhajoval záujmy Slovenska.

Už dávnejšie môj kolega z platformy nezávislých občanov 7statočných Ing. Juraj Blach, CSc. poukázal, na strašné špinavosti, ktoré na slovenskom národe páchajú istí ľudia. Ponechávam teraz nepovšimnuté, že to kolegovi Blachovi zlomilo väzy a jeho názory sa stali na Pravde neprijateľné.

Verím, že moje názory a úvahy sú na pravde prijateľné a moc Ing. I.M. nesiaha až na pravdu. O to viac, že nerobím nič iné, len to, čo moji kolegovia z platformy nezávislých občanov 7statočných – poukazujem na pravdu, odhaľujem podvody, nenávidím  skrivodlivosť a obhajujem čestnosť a statočnosť.

Krutá pravda, ako Ing. Mikloš kontinuálne zapredáva Slovensko zahraničným vládam sa ukazuje aj ďalšími krokmi Ing. I.M.

Deutsche Telekom chce odkúpiť od štátu podiel v Telekome

Vláda v marci tohto roku schválila analýzu Fondu národného majetku, podľa ktorej je predaj menšinového podielu štátu v Telekome jej majoritnému akcionárovi Deutsche Telekom najpravdepodobnejšia a najefektívnejšia možnosť. Minister financií Ivan Mikloš vtedy uviedol, že predaj by sa mal uskutočniť najneskôr do roka a pol.

Odhadovaná trhová hodnota štátneho podielu v spoločnosti by sa podľa analýzy mala pohybovať na úrovni konsolidovaných tržieb firmy. Tie vlani predstavovali 934 miliónov eur. Deutsche Telekom vlastní v spoločnosti Slovak Telekom 51 percent akcií. Ministerstvo hospodárstva vlastní 34 percent akcií a Fond národného majetku15 percent akcií.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5904917/deutsche-telekom-chce-odkupit-od-statu-podiel-v-telekome.html#ixzz1NAhMCQc1

Postup Ing. I.M je za yks rokov počas ktorých rozpredáva Slovensko úplne rovnaký.

 

1. dosadiť do štátnych podnikov svojich ľudí

2. následne poukázať ako v štátnych podnikoch ľudia Ing. I. M alebo Ficovi ľudia kradnú, alebo akí sú neschopní

3. spochybniť vlastníctvo štátneho majetku Slovenskom z titulu, že najlepšie je všetko predať do zahraničia a máme pokoj a provízie,

4. predať lacno a zhrabnúť nejáké tie percentá

5. s úsmevom na tvári ako správny pravičiar Ing. I. M zvýši dane statočným pracujúcim ľuďom, namiesto toho, aby jeho nominanti zvýšili výkon v štátnych firmách a prestali kradnúť a zle manažovať

6. klamať v priamom prenose, že iba privatizácia Západom nás Slovákov zachráni pred krachom

7.


Je pre mňa nepochopiteľné, že Miklošovu zdradu slovenských záujmov vidí už aj slepý, ale OČT to nevidia.

Mocní v tomto štáte však nevidia zlo, nepočujú zlo. Mocní sú k pravde a spravodlivosti slepí.

Ing. I.M. však svoj čin dokoná aj preto, lebo väčšina ľudí mlčí. Žiaľ.

Zatiaľ.