Predseda NR SR p. Sulík sa riadi internetovými diskusiami

22. júna 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Ak sa jeden z troch najvyšších predstaviteľov štátu riadi internetovými diskusiami a názory mení podľa nich tak, ako keď po akte vymeníte prezervatív za nový (v prípade, že vládzete ísť do ďalšieho kolečka), tak je to s touto republikou naozaj napováženou.

Predseda SaS po rokovaní koalície vyhlásil, že štyria ministri strany tieto návrhy nepodporia. „Sme zásadne proti vstupu Slovenska do eurovalu 2 a sme tak isto proti navýšeniu eurovalu 1,“ vyhlásil na brífingu Sulík. „Naši ministri budú na vláde hlasovať proti týmto dvom bodom a keď to príde do parlamentu, naši poslanci budú hlasovať proti,“ povedal.

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/vlada-schvalila-zmeny-v-eurovale-i-vznik-noveho-sas-za-ne-nezahlasuje-12z-/sk_domace.asp?c=A110622_141638_sk_domace_p23#ixzz1Q1d5p6O3

 

Ako som napísal v mojom blogu:

Tlčhuba Sulík vždy, keď už nemá čím zatiahnuť záchrannú brzdu poklesu preferencií sasu, vytiahne na svojom blogu nejaký kaleráb, na ktorý podvodne chytil voliča v minulých voľbách alebo Grécko.

http://vladimirspernoga.blog.pravda.sk/2011/06/15/tlchuba-sulik/

Toť dnes vo svojom blogu opäť použil svoje staré osvedčené klišé, blábláblá citujúc:

„Bývalá slovenská vláda, ktorá nemala v sebe štipku zodpovednosti, súhlasila so vznikom dočasného Eurovalu a národná rada mala po voľbách v lete 2010 už iba dve možnosti. Buď Euroval nevznikne vôbec, alebo Slovensko bude jeho súčasťou. To sme si, koalícia ako celok, nechceli zobrať na zodpovednosť, a preto sme v lete 2010 súhlasili s účasťou Slovenska na dočasnom Eurovale.“

 

Žiaľ, celý blog pána Sulíka, zo dňa 15.6.2011, kde obhajoval Euroval už na internete v dispozícii na prečítanie nie je.

Pán predseda NR SR, ho jednoducho vymazal. Začínala tam diskusia proti nemu a mal malú karmu.

 

Pán predseda svoj blog podporujúci Euroval vymazal a hodil nasme namiesto toho blog proti Ficovi.

 

Je to naozaj smutný stav krajiny, že jeden z troch najvyšších predstaviteľov štátu sa riadi internetovými diskusiami a názory mení ako ponožky v závislosti od karmy.