SMERácku ruku exSDKÚ ruka myje, a čo SMEr si, to SMEr si

27. júna 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Richard Raši (Smer) pred komunálnymi voľbmai v novembri 2010 vyhlásil: „Starosta košického Starého mesta  Ľubomír Grega (exSDKU) mi zabránil zmerať seniorom tlak a hladinu cholesterolu. Potom od nich zbieral podpisy pre svoju kandidatúru!

Počínanie starostu Ľubomíra Gregu je pre mňa obrovským sklamaním a neospravedlniteľným prejavom zneužívania postavenia verejného činiteľa. Poviem to rovno. Ľubomír Grega už nemá podľa môjho názoru morálne právo kandidovať na tak dôležitý post, akým je starosta mestskej časti. Nečakám od neho ospravedlnenie pre seba, ale ak má v sebe štipku úcty k ľuďom a aspoň zvyškové množstvo schopnosti sebareflexie, mal by sa ospravedlniť tým, ktorých svojou manipuláciou oklamal.“

http://www.richardrasi.sk/doc/15/starosta-kosickeho-stareho-mesta-mi-zabranil-zmerat-seniorom-tlak-a-hladinu-cholesterolu-potom-od-nich-zbieral-podpisy-pre-svoju-kandidaturu

 

Po voľbách je všetko iné. Na Slovensku je to totiž tak.

Spolupráca Gregu s Rašim klape na výbornú. Hlavne ak ide o peňááááze…

Lasky (Smer) ako mestský poslanec, protikandidát Gregu na starostu a predseda finančnej komisie mesta navrhol plat primátorovi Richardovi Rašimu (Smer) vo výške 4 405 eur. Schválili ho i hlasom poslanca a starostu Ľubomíra Gregu (exSDKU).

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5954248/starostovi-gregovi-znizili-plat-na-maximum.html#ixzz1QSpvUBCS

Nečítal som už nikde iné vyhásenie pána Rašiho  (Smer)  k Ľubomírovi Gregovi (exSDKU) po voľbách, ale keďže aj Ľubo Grega (exSDKU) schválil Rašimu (Smer)  maličký platík a Smeráci schálili na oplátku Gregovi (exSDKU) maličký platík, tak kľudne by možno mohol povedať napr: “Podľa môjho názoru máme obaja morálne právo byť vo funkciách, máme voči sebe štipku úcty ak ide o naše platy a máme tiež veľké množstvo schopnosti sebareflexie, keďže neklameme.”

Smerácku ruku exSDKÚ ruka myje, a čo sme si, to sme si. Sme si kvit, ak ide o peňááááze.

Money talks: SMERmostSDKÚ

http://vladimirspernoga.blog.pravda.sk/2011/06/27/money-talks-smermostsdku/