Vyrazia splašky z kanálov a na vrchole sa ocitne tá najväčšia špina!

3. júla 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Už nejaké obdobie som na blog pravdy nič nenapísal. Niežeby som ja, môj kolega zo 7statočných p. Linhart, či kolega Gurtler nemali čo napísať. Isteže máme veľa čo napísať, ale Dr. Gurtler nám odporúčal zvážiť, čo písať, kedy a kde vôbec písať.

 

Takže pre zmenu len niečo skopírujem, lebo si myslím, že je to celkom dobrá veta a dá sa dosť aplikovať na život okolo nás.

 

Citácia z dnešnej  diskusie anonyma (hoc anonymov veľmi nemusím) Leonardo di Carpathia na HN znie:

„Priemerný kresťan Slovák sa celkom rád oháňa krížom, sedáva v prvých laviciach v kostole, ale pri východe z kostola na poslednom schode sa chová ako Ďurkovský, Fígeľ, Dzurinda, … Teda ako nenažrané prasa s hrošou kožou, egoisticky hľadiace iba na uspokojenie vlastných chúťok. A kríž ? Ten prenecháva fanatikom – rozumej somárom, čo sa nedokážu „orientovať“ ako oni v tomto slzavom údolí!
Naše paródie na revolúcie, počínajúc rokom 1939 a končiac 1989 vždy dopadli podľa jednej schémy – obrovské množstvo emócií ako prívalový dážď, potom vyrazia splašky z kanálov a na vrchole sa ocitne tá najväčšia špina!“

http://moje.hnonline.sk/node/7769

 

A na záver poznámka pre Magyho: Si myslíš, že si najmúdrejší ? Neni si. Si odišiel zo Slovenska a tým si len dokázal, že „ nie kopec talentovaných ľudí stráca čas a zabíja život takouto ničomnou činnosťou“, ale ty, slovenský talent sa nám snažíš ukázať, aké sme nuly a …uji a pritom my sme len nemali odvahu odísť, ani nič urobiť, ani nič a tak mnohí len anonymne masturbujú a čakajú, kedy do Teba hodia kameňom a dívajú sa ako „vyrazili a stále vyrážajú splašky z kanálov a na vrchole sa ocitla a vždy ocitá tá najväčšia špina!“

 

Howk. Havhav… 😛