Figeľov byt sa rieši a Kádéháci to poriešia

11. júla 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Pod dlhšom čase, v nečase uhorkovej sezóny sas prišiel na pretraz Figeľov 4-izbový bytík (156 m2) v centre Bradavice na Dunaji.

Už je to vyše trištvrte roka, čo minister a predseda KDH Ján Figeľ sľúbil, že odovzdá svoj byt v centre Bratislavy na dobročinné účely. Dnes nie je schopný uviesť ani približný časový údaj o tom, kedy mieni svoj verejný sľub splniť.

Už sa na tom pracuje. Rieši sa to, povedal nám hovorca KDH Matej Kováč.
Na otázku, či by Ján Figeľ mohol upresniť aspoň orientačný dátum, kedy mieni byt odovzdať, hovorca odvetil: „Nie je problém. Zavolajte mi tak za dve hodiny. Poviem vám to.“ Od tejto chvíle sa nám napriek opakovaným pokusom už nepodarilo s ním skontaktovať.

http://www.aktuality.sk/clanok/189923/kauza-figelov-byt-riesi-sa-to/

 

Posledne 20. mája 2011, sme si spomenuli na Janíčkov bytík v článku KáDéHáci, bratia, sestry v Kristu robia očistu podnikateľského prostredia,

http://vladimirspernoga.blog.pravda.sk/2011/05/20/kadehaci-bratia-sestry-v-kristu-robia-ocistu-podnikatelskeho-prostredia/


 

Panny a páni v Kádéhá sú známi tým, že konajú rýchlo a efektívne. A aj preto som rád, čo povedal hovorca KDH Matej Kováč pred tým, než prestal dvíhať mobil.

„Už sa na tom pracuje. Rieši sa to“

Začínam mať pocit a aj môj kolega zo 7statočných JUDr. Vladimír Gürtler, že Kádéháci nakoniec tento Janíčkov bytík poriešia, keďže to už riešia.

Ako však všetci vieme, poriešiť veci sa dá všelijako.

 

Kádeháci kauzu bytu raz asi nakoniec poriešia, hoc doteraz to furt za boha nevyriešili…

Niežeby chceli, ale sproste musia, ak nechú stratiť tvár úplne, keďže dušu už stratili v pekle dávnejšie.


A ako sa hovorí: Rozdiel medzi vyriešit a poriešiť, je asi taký, ako vysrať sa a posrať sa.

 


Kádeháci kauzu Janíkov bytík jednoducho posrali. Čo u nich, sas nie je nič neobyklé, leba na kresťanskom Slovensku získavať stále, max. do 10 % voličov, tak to dokážu len Kádeháci, a JUDr. Gürtler je ešte tvrdší a hovorí, že nie Kádeháci, ale Sráči.