Černoch, ktorý ovládol Ameriku… Je niečo podobné možné aj na Slovensku?

1. augusta 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Afroamerický prezident Obama (ďalej v skrátenej verzii aj „Černoch“) ovláda s pomocou svojich ľudí celé USA a drží v područí celý svet už takmer 4 roky. Za tie roky toho Černoch veľa nedokázal. Ak pominieme niekoľko naozaj geniálnych ťahov Černocha v zahraničnej politike, tak najväčší ťah pešiakom sa udial v posledných dňoch, keď Černoch odvrátil danglárom, gašparecom a komunistom očakávaný krach USA.

USA totiž neskrachovali a ani tak skoro neskrachujú. USA sú totiž veľmoc, ktorá skrachuje až vtedy, keď Černoch dostane pokyn z najvyšších kruhov.

Ako je možné, že Černoch to dotiahol až tak ďaleko ? Pomohli mu emigranti, židovská lobby alebo mal len to povestné americké šťastie, rozbil zrkadlo a střepy mu priniesli šťastie ?


 

 

Nájsť odpoveď na Černochov úspech nie je vôbec jednoduché, ak priam nemožné. Černochove prejavy na verejnosti však majú na každý americký pád, šarm a ducha.

 

Je možné, aby aj na Slovensku sa dostal na čelo štátu občan minority tak, ako sa to udialo v USA ? (ďalej v skrátenej verzii aj „Černoch 2“). Odpoveď na túto otázku je ešte ťažšia, ako určenie dátumu krachu USA, keďže tento dátum krachu USA nevyšiel ani prognostikom danglárovi a gašparecovi.

 

V každom prípade, ak by sa na čelo štátu Slovenska mal niekedy dostať Černoch 2, bolo by určite nutné, aby Černoch 2 mal minimálne na verejnosti prejavy plné šarmu a ducha, obdobne ako sú prejavy Černocha.

Dokiaľ sa Černoch 2 nenaučí slušne správať a vystupovať, nepomôžu mu na čelo Slovenska ani emigranti, ani židovská lobby, ani povestné americké šťastie, rozbité zrkadlo a střepy, ani EU komisári, a už vôbec nie eu komiksári.