Gombitová vie, polícia iba tuší

3. augusta 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Zúfalý stav slovenskej polície, justície a všetkých ďalších príslušných zložiek štátu, ktoré by sa mali starať o to, že veľkí zlodeji a podvodníci skončia aspoň v base, keďže ruky sa na Slovensku na rozdiel od arabských štátov zlodejom nesekajú, pokračuje.

Viac:

Polícia tuší za vilou pre železničiarov zločin

Železničiarom sa nedarí predať vilu, ktorú kúpili počas vlády Roberta Fica.

BRATISLAVA. Nákup lukratívnej vily v Žiline, ktorý železničiarom povolil bývalý minister dopravy Ľubomír Vážny zo Smeru, môže skončiť pred súdom.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6001568/policia-tusi-za-vilou-pre-zelezniciarov-zlocin.html#ixzz1Tx2rpaz0

Neschopnosť (ne)schopných je až tak zarážajúca, že už nielen len 7statočných začína mať nielen pocit, ale skoro istotu, že ide o zámer.

Zámer prepojenia a prerastanie mafiánskych praktík v tomto štáte, kde finanční žraloci v spojení s politikmi plávajú  ako vládcovia morí v mori slovenských podvodov, klamstiev a egoizmu, kde v base končia len malé rybky a cca. 9 rokov v base sediaci neborák Fruni.

Ak malé rybky ešte pred tým neskončili vo vápne, alebo ich nezožrali žraloci. Lebo nielen Marika trochu tuší, trochu vie

 


ale aj my, čo vidíme za obzor vieme, že jediná cesta záchrany Slovenska, je kompletná výmena ľudí všetkého (ne)schopných.