Pravda o Amerike, USA čaká krach a Slovensko too…

8. augusta 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

ibaže by sa Slovensko vybralo vlastnou cestou. Cestou práce, pravdy, spravodlivosti a statočnosti.

Ako veľkí fanúšikovia USA a ľudia, ktorí v rámci diverzifikácie portfólia aktív, udržiavame časť imania v USD -) v príprave pred globálnym krachom súčasného finančného systému a založením obec Bezfajov, kde mena mohla a mala byť bezfajovský dolár sme s „rozčarovaním“ prijali správu ratingovej agentúry S&P, ktorá v piatok znížila dlhodobý rating USA z AAA na AA+.

Niežeby sme ratingovej agentúry S&P neverili, veď sme jej verili rovnako, ako keď renomované agentúry Moody’s, Standard & Poor’s, and Fitch Ratings all maintained at least A ratings on AIG and Lehman Brothers up until mid-September of last year. Lehman Brothers declared bankruptcy Sept. 15; the federal government provided AIG with its first of four multibillion-dollar bailouts the next day. Otázka je len, prečo práve teraz ratingová agentúra S&P urobila to, čo urobila.
http://www.huffingtonpost.com/2009/09/30/credit-rating-agency-anal_n_305587.html
Ratingová agentúra S&P teda znížila rating USA.
Nuž uvidíme, čo to bude znamenať pre svet, pre USA, pre Česko, Slovensko a hlavne pre hladujúcich ľudí v Afrike.
Fucktom však je kamaráti, že sme nepredpokladali, že tak skoro príde doba, keď výpoveď bývalého emigranta v Spojených štátoch, ktorý sa dobrovoľne rozhodol vrátiť do Československa v roku 1978 bude tak fuckticky pravdivá.


Ani v najhorších snoch sme nečakali, že toto video a myšlienky v ňom uvedené, ktoré sme držali v archíve budeme po znížení rejtingu USA prezentovať naším (ne) priateľom, bratom a sestrám v Česku i na Slovensku.
Čaká nás teda zaujímavé obdobie vo svete, kde nič nie je isté, akurát je isté heslo:
The Rich Get Richer, That’s the Law of the Land
Bude nutné teda zvážiť urýchlenie budovania obce Bezfajov a tiež či zaviesť v obci ako menu bezfajovský dolár alebo fezfajovské euro.
Uverejnené aj na:

http://www.slonoviny.sk/article-item-sk/pravda-o-amerike-usa-caka-krach-a-nas-taky/