Sekeru na mäso, sekeru na Mikloša, sekera v rozpočte

11. augusta 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Deficit celého okruhu verejných financií by sa tak mal podľa návrhu ministerstva v roku 2012 skresať na 3,8 % hrubého domáceho produktu, čo je v súlade s pôvodným plánom konsolidácie verejných financií. Jeho cieľom je stlačiť schodok verejných financií pod maastrichtské 3 % výkonu ekonomiky už v roku 2013. V roku 2011 by mal deficit verejných financií dosiahnuť ešte 4,9 % hrubého domáceho produktu.

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/buducorocny-rozpocet-ma-mat-sekeru-3-2-miliardy-eur-fs8-/sk_ekonomika.asp?c=A110811_140435_sk_ekonomika_p01#ixzz1UjlTCUg2

 

Za socializmu, ak mäsiar sekal mäso nie podľa normy a prišlo sa na to, že kradne, klame a podvádza, sedí mäsiar v komunistickej base.

 

Za nášho 20 rokov trvajúceho „miklošovho kapitalistického výpredaja štátneho majetku“ Mikloš verejne vyhlási, že porušoval, porušuje a bude porušovať zákon – schodok verejných financií nesmie presahovať maastrichtské 3 %, a Mikoš nesedí v kapitalistickej base.

Mikoš sedí vo vláde SR.

 

Pýtam sa Vás všetkých, či je tento svet normálny ?

 

Klamár a podvodník, človek, ktorý rozpredal s pomocou svojich kumpánov štátne monopoly (napr. SPP a teraz SPP žaluje SR), človek, ktorý pripravuje deficitný rozpočet SR v rozsahu prevyšujúcom maastrichtské 3 %, ten človek je vo vláde.

Nie v base, on je vo vláde.

 

Sekeru na mäso a sekeru na rozpočet nám treba. Alebo nám treba sekeru aj na niečo iné ?