Vladimír : Obama – Yes We Can = Thank You Satan

15. augusta 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

Ďalšie z mojich sedení s Vladimírom sa nieslo v duchu podpory USA a údivu nad poklesom popularity afroamerického prezidenta Obamu. Vladimír nie s údivom vo svojom bloku na judášskom sme skonštatoval, že stretol veľa Bielych Američanov, ktorí prezidenta nelichotivo nazvali Cocksucker. Slovo cocksucker je odporná americká nadávka definovaná nasledovne cocksucker – insulting terms of address for people who are stupid or irritating or ridiculous

asshole, bastard, dickhead, mother fucker, motherfucker, prick, son of a bitch, whoreson, SOB, shit

dirty word, vulgarism, obscenity, smut, filth – an offensive or indecent word or phrase

disagreeable person, unpleasant person

 

a preto sa s takouto nadávkou nestotožňujem. Obdobne ani Vladimír sa s touto nadávkou na prezidenta Obamu nestotožňuje ale predniesol veľmo špecifický názor, ktorého cieľom je ako vždy „vyvolať polemiku a vášne“ medzi bežnými ľuďmi pracujúcimi každý deň, keďže Vladimír cele dní len špekuluje a preto ho aj ako môj nedostižný vzor v špekulovaní citujem, že čo ON a N prezident Barack Obama:

Pokles popularity spôsobuje depresie u skoro každého politika, ktorý si myslí že je spasiteľom mesta, obce, kraja, krajiny, či dokonca aj sveta. Takéto niečo – depka z poklesu popularity pravdepodobne postihuje v súčasnom období aj spasiteľa USA – Afroameričana Obamu.

Podiel Američanov, ktorí hodnotia pôsobenie Baracka Obamu na poste hlavy štátu pozitívne, prvýkrát od jeho nástupu do úradu klesol pod 40 percent.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6016786/obamova-popularita-je-rekordne-nizka.html#ixzz1V7cqyI2r

Barackovi pomáha riešiť depku možno antidepresívum Prozac – tak ako cca. 40 miliónom Američanov, hoc nie je vôbec vylúčené, že na pokles prezidentovej popularity bol nasadený aj tím manipulátorov s verejnou mienkou.

Tak či onak priateľa v Česko, Slovensku, povedzme si otvorene, že pri

rasovom zložení USA podľa wikipédie:

Podľa odhadu United States Census Bureau z roku 2005 vyzerá rasové zloženie USA takto:

• Bieli Američania, 74,7% (okolo 215,3 miliónov). Tento pojem zahrnuje osoby pôvodom z Európy, severnej Afriky, Stredného východu (napr. Arabi) a zo strednej Ázie. Ďalej osoby hispánskeho pôvodu (Hispanoameričanov alebo Hispáncov), ktorí sa z rasového hľadiska považujú za belochov.

• Černosi alebo Afroameričania, 12,1% (asi 34,9 miliónov)

• Ázijskí Američania, 4,3% (12,5 miliónov)

• Americkí Indiáni, 0,8% (2,4 miliónov)

• Pôvodní obyvatelia Havaja a ostatní tichomorskí ostrovania, 0,1% (0,4 miliónov)

• Dve alebo viac rás, 1,9% (5,6 miliónov)

• Ostatní, 6% (17,3 miliónov)

je udivujúce, že Afroameričan Obama klesol pod 40 % popularity až po troch rokoch.

Pre dvoma rokmi som osobne navštívil USA a Barack bol celkom obľúbený. Hlavne v istých komunitách, lebo som sa pýtal na názor černochov na letisku, hispáncov v mekáči a ázijských Američanov predávajúcich nudles.

Odpovede v inej komunite – Bielych Američanov, ktorých som sa dopytoval na Baracka zväčša začínali na písmeno F…. a končili písmenom K, prípadne nasratejší používali výraz C….sucker. Každopádne, moja vzorka Bielych Američanov musela byť skresľujúca, lebo inak by mal pod 40 % pán prezident už pred dvoma rokmi.

Každopádne, tak ako sa všetko mení, čas plynie, kríza pretrváva a antidepresívum Prozac sa stále vo veľkom predáva nielen v USA, menia sa aj názory ľudí. A aj názory USA citizens.

Video Yes We Can = Thank You Satan zhliadlo už viac ako 2 685 709 ľudí.


 

Koľko Američanov po poslednom prieskume verejnej mienky začína meniť názor na prezidenta Obamu, uvedomujúc si, že si nezvolili spasiteľa, ale možno len Satana zastupujúceho zájmy veľkokapitálu, zbrojárskych a farmaceutických firiem a nie bežných USA citizens ?

 

A iný názor z jutubu na Mr. prezident -)