Kasička SDKU a periférny SMERprimátor Raši

17. augusta 2011, vladimirspernoga, Nezaradené

To, že SDKU varí a varí kašičku okolo spoločného košického daňového úradu je známe už dlhšie obdobie. Viem to ja, viete to aj Vy, vie a píše o tom aj môj priateľ Vladimír. Rôzne súťaže a podobné „transparentné“ varenie kašičky z dielne SDKU na naplnenie kasičky SDKU je už tak samozrejmé ako je samozrejme, že aj soudruzikapitalisti zo Smeru potrebujú naplniť v Košiciach na regionálnej úrovni svoje kasičky.

Keďže veľká politika (tým aj daňové úrady) sú nateraz mimo dosah Raši, Lazar & Company. /viac o tom píše iný bloger – Zdenko Lipták, ako soudruzikapitalisti zo Smeru rozďeľujú verejné súťaže (Napríklad pri rekonštrukcii parku na Komenského ulici. Park rozdelili na dve časti, rekonštrukciu na obe časti vyhrala ta istá firma a obe zákazky boli na sumu 29 900 EUR. Čiže pod limitných 30 000 EUR a aj 60 000 EUR. Som si istý, že keby bolo potrebné, tak park rozdelia aj na tri časti…)/

 

tak si povedali naši transparentní periférni Smer politici, že varenie kašičky a napĺňanie kasičky SDKU sa pokúsia sťažiť.

Bol na to vybraný periférny SMERprimátor Raši, ktorý použil taktiku „Otvoreného listu:“

 

Na základe podnetov a sťažností Košičanov som povinný ako primátor mesta Košice reagovať na súčasnú situáciu ohľadne zamýšľaného sťahovania daňových úradov v Košiciach do jedného objektu na periférii mesta – na Rozvojovej ulici v Košiciach. Postrehy Košičanov a samotných pracovníkov košických daňových úradov, ktorí sa majú do vybraného spoločného objektu sťahovať, sú pre mňa dôležité a relevantné. Vyplýva z nich, že takto vybrané nové sídlo daňovej správy v Košiciach by jednoznačne malo nevyhovujúcu polohu so zlým dopravným prístupom a neadekvátnymi možnosťami parkovania. Objekt sa nachádza na periférii mesta a dôležité úrady v ňom umiestnené by teda boli občanom i zamestnancom veľmi zle prístupné. http://www.kosice.sk/article.asp?id=9972

Je mimoriadne zaujímavé čítať list primátora mesta Košice, ktorý namiesto budovania mesta, konštatuje, že isté časti mesta sú perifériou, veľmi zle prístupné. Nuž, periféria je periféria, o to viac ak o periférii mesta hovorí periférny SMERprimátor Raši.

 

Klobúk dolu pred SDKU + Smer, ako (ne)chutne varia pred verejnosťou kašičky transparentnosti, aby naplnili kasičky  Smer + SDKU a tým systematicky znechucujú verejnosť, aby účasť voličov vo voľbách klesala, klesala. Snažia sa v SmereSDKU dosiahnuť stav, aby volili už iba ich straníci a prívrženci. Všetci kvôli svojím vlastným kašičkám a kasičkám a občania nech žerú, hoc aj trávu so šmaľcom.

Hlavneže majú v SmerSDKU plné gágory transparentnosti a plné bruchá…

 

Ale šak na každého príde mráz…aj na Mikiho aj na Róberta…Neskôr…Vyčkaj času ako hus klasu, mať by povedali.

 

7.septembra 2011 oficiálne začína 7statočných

 

Nateraz však podávajú si rúčky a hovorí Miki Róbertovi:

SME tRansparetní SDKU a Róbert hovorí Mikimu: SME tRansparetní, bolí aj budeme. Jawôhl.