Založ si blog

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

ako sa to nedá.

Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA.

Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce.

 

Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných politikov. Súčasní politici sa boja už ísť do ulíc, keďže ich základným cieľom a poslaním je už len a len sa udržať pri moci. Súčasní politici chcú len užívať si, voziť sa v autách, obedovať na trovy daňových poplatníkov SR a ďalej kradnúť, rozkrádať, tunelovať Slovenskú republiku, okrádať, klamať, podvádzať a ožobračovať občanov Slovenskej republiky.

 

Zbierame podpisy osobne a máme aj pomocníkov. Pomocníčka a s veľkou pravdepodobnosťou aj budúca členka strany je šikulka Evka Mathe. Pridala sa k nám, lebo verí myšlienke 7 STATOČNÝCH. Za ten krátky čas, čo začal zbierať podpisy, dokázala sa stretnúť s množstvom ľudí a petičné hárky pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA Evke osobne podpísalo už 203 čestných a statočných občanov a občianok Slovenka.

 

Gratulujeme Evka. Len tak ďalej. Evka totiž prekonala prvotné ťažkosti pri zbere podpisov. Presvedčila množstvo ľudí, že čísla ich občianskych preukazov nepotrebujeme my, ale vyžaduje to zákon. Zákon, podľa ktorého musia občania k podpisu pripojiť aj Číslo Občianskeho Preukazu – presadili súčasné politické strany. Potvrdzuje sa tak priamo v praxi, že ČOP ako sťažujúca okolnosť nahráva do karát súčasným politickým stranám, ktoré presadili zmenu legislatívy v tomto ohľade – nutnosť vyplniť ČOP, aby sťažili vznik nových strán.

 

Nielen vo svete, ale aj na Slovensku, aj v Prešove, Košiciach, Nitre, Medzilaborciach a iných mestách našej krajiny sú ľudia, ktorí ak chcú pomôcť, hľadajú spôsoby ako sa to dá. A kto nechce, hľadá dôvody ako sa to nedá.

 

Evka našla spôsob ako ukázať ľuďom, že ak sa chce, dá sa. Tak je to v živote vo všetkom. A nielen pri zbere podpisov.

 


 

 

 

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Šach je hra majstrov, kráľov a začína slovenská extraliga

18.10.2011

„Šach nie je len obyčajná hra, pri ktorej háďžete kockou. Základné postavenie nie je ovplyvnené náhodou“, vysvetlila Z. Borošová. Extrémna zložitosť, komplex stratégie a taktiky, to sú ďalšie charakteristiky šachovnicového poľa. Čítajte viac: [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281452x
Priemerná čítanosť článkov: 3655x

Autor blogu