Založ si blog

Sulík poruší zákon, prizná sa a na SME ho oslavujú…Zvrátená doba?

Čítať blogy pána Sulíka, ktoré ho posunuli na čelo NR SR malo a vždy má svoje čaro. Dokiaľ nebol na čele stáda 150tich poslancov, tak jeho blogy boli dajme tomu, blogmi blogera, ako som napr. aj ja. Lepšie alebo horšie, blbšie alebo múdrejšie.

Odkedy však R.S. je na čele stáda poslancov, kde viac bačov ukazuje svojho a chce stádu vládnuť, tak badať u nemenovaného R.S. isté zvláštne skutky. Obed s diplomatmi v krátkych rukávoch bol iba úsmevným začiatok jeho pôsobenia vo vysokej politike SR.

Plynutím času sa však menovaný posúva stále ďalej a ďalej v exhibicionizme a v konaní v prospech …?

Posledným príspevkom predsedu NR SR do fungovania republiky bol jeho blog, kde sa pustil po poklese preferencií do koho iného, ako najpopulárnejšieho politika SR p. Fica.

Pri opise, čo sa udialo mi nedalo, aby som sa neobrátil na pomoc k môjmu kolegovi JUDr. Vladimírovi Gürtlerovi, ktorý je okrem iného známym analytikom diel Sigmunda Freuda  na košickom Severe.

Osoby a obsadenie použité v mojom bloku s fotkami z netu a informáciami z netu, najmä z wikipedie.

Moja otázka na Vladimíra teda znela: Richard opisuje vo svojom blogu ako ho na diaľnici za Trenčínom predbehol na limuzíne Róbert.  Čo by to malo znamenať Vladimír?

 

Odpoveď Vladimíra bola ako vždy geniálna: Milý Vladimír, odvolám sa na génia Sigmund Freud, ktorý tvrdí že:

„Nevedomie je základom všetkého duševného prežívania. Toto zásadné spochybnenie vlády rozumu a vedomia a existencia nevedomia znamená pre ľudí – R.S. zneistenie, že totiž človek nie je pánom vo svojom vlastnom dome, že jeho city a fantázie sa nedajú ovládať silou rozumu. Nevedomie – R.F. je zrozumiteľné až pomocou konfliktu rozporných duševných síl. Takéto chápanie vedie k postulovaniu inštancií a fenoménov, akými je vedomie a nevedomie, aktivita a pasivita, pud a obrana, obsadenie a protiobsadenie, primárny a sekundárny proces a nakoniec nachádzajú svoj špeciálny význam v teórii pudov. V prvom učení o pudoch postuluje dualizmus sexuálnych pudov a ego – pudov resp. sebazáchovných pudov. Neskôr, v práci „za hranicami princípu slasti“ (1920) stavia v tejto druhej teórii pudov proti sebe pud života a pud smrti. Až pri prístupe k nevedomiu ako k určitému dynamickému dianiu sa dostáva do centra pozornosti vývoj dieťaťa. Psychoanalýza nepovedala o dospelých nič, čo by nakoniec nebolo výpoveďou o detstve. Freud v celom svojom diele pripisuje hlavnú úlohu v psychickom konflikte sexuálnemu pudu. Na začiatku života existujú podľa jeho predstáv parciálne pudy (napr. orálny a análny parciálny pud). Zo začiatku fungujú na sebe nezávisle a neskôr majú tendenciu zjednotiť sa pod vedením genitálnej organizácie. V zmysle tejto základnej koncepcie rozpracováva Freud v rokoch 19131923 včasný detský vývoj ako na seba naväzujúci sled foriem organizácie libida pod vedením príslušných erogénnych zón (orálnej, análnej, genitálnej), ktoré sa súčasne vyznačujú prevládaním určitého objektného vzťahu. Tieto zóny charakterizujú vždy určité organizačné formy psychického života ako u R.S., tak aj u R. F. Obaja nemenovaní v dospelosti prežívajú len to, čo sa v detstve niekoľkokrát na pieskovisku medzi chlapcami dialo. Spomienky z detstva, keď si chlapci dali dole červené trenírky a porovnávali si ich.

To sa prenieslo aj do dospelosti, keď sa na autách predbiehajú a snažia sa tým ukázať verejnosti, kto ho má väčšieho, resp. kto je väčší…

Absolútnym vrcholom frustrácie a zážitkov z detstva u R.S. je moment, keď bol ochotný verejne v snahe „ponížiť“ rivala R.F. priznať, že on sám – R.S. porušuje právne predpisy.

Z akého dôvodu Vladimír máš za to, že R.S. porušuje právne predpisy ?

Vladimír: Sulík verejne a komplexne na svojom blogu opísal skutok z minulého týždňa nasledovne: Napríklad v piatok 3. júna o druhej poobede asi 30 km za Trenčínom. Išli sme na stretnutie do Považskej Bystrice, cca 150 kilometrovou rýchlosťou, keď sa zrazu zozadu dovalila tučná audina s majákom a značkou BA 108 NR. Ledva sme stihli uhnúť. V audine, ktorá podľa môjho odhadu išla spoľahlivo dvesto, sedel sám najväčší papaláš JUDr. Fico a mal namierené do Martina.

Čítajte viac: http://richardsulik.blog.sme.sk/c/267154/Papalas.html#ixzz1OT57mpnN

Ako dobre vieš Vladimír aj na Slovensku „platia“ zákony a teda:

Povolené rýchlosti – Slovensko

Obec – 50 km/h
Mimo obce – 90 km/h
Diaľnice a rýchlostné cesty – 130 km/h

Vyššie menovaný R.S. teda opísal ako jeho, ktorý prekračuje povolenú rýchlosť len o cca. 20 km predbehol R.F. o cca. 70 km. Podľa geniálneho Freuda, by vysvetlenie priznania sa verejnosti a verejne R.S k porušovaniu právnych predpisov mohlo súvisieť s genitálnou zónou (ne)menovaného.

Taktiež táto vetička R.S: V audine, ktorá podľa môjho odhadu išla spoľahlivo dvesto je zmysluplná a keď sa takto logicky riadia poslanci, niet divu zákonom podľa odhadu, ktoré NR SR spoľahlivo prijíma.

Ako vidíme priateľa, sú to veľmi zaujímavé psychoanalytické uhly pohľadov ako možno vnímať chovanie jedincov, ktorí vládli a vládnu Slovensku.

Na záver už len záverečná otázka pre Vladimíra:

Vladimír, ako ako právnik a advokát hodnotíš priznanie sa R.S. k porušeniu právnych predpisov ?

JUDr. Vladimír Gürtler:

Nielen v právnej teórii, ale ja v právnej praxi je priznanie poľahčujúca okolnosť ale istý trest. Avšak táto nefloskula sa netýka politikov na Slovensku. Tresty politikom nehrozia. Aspoň zatiaľ.

Záver si Vladimír a čitatelia urobte sami.

Ja si teda dovolím urobiť stručný záver:

1. Naši politici nemajú čo na práci, iba písať blogy, kto sa s kým boskáva  http://fico.blog.sme.sk/c/266779/Magalovej-bozk.html

a kto koho obieha http://richardsulik.blog.sme.sk/c/267154/Papalas.html

2. Obaja vyššie menovaní R.S. a R. F. aj svojim blokmi jasne ukazujú, čo sú priority ich života a tiež to, že život občanov SR je im totálne ukradnutý. Istým spôsobom majú zo všetkého fun a zábavu, keďže sú ďaleko za vodou ako bežní ľudia.

3. Trest som si dovolil nechať na záver, ako perličku. Aký trest čaká a neminie Sulíka, že prekročil rýchlosť o cca. 20 km a Fica o cca. 70 km ? Žiaden. Na Slovensku je to tak, že dnes sa politici bavia nie o podstate a víziach. Dnes sa predseda NR SR baví o tom s bývalým predsedom vlády SR, že on prekročil rýchlosť len o 20 km a ten druhý až o 70 km. Prirodzenou sa stala debata nie o tom, kto kradne a podvádza ale LEN o tom, kto kradne, podvádza a porušuje predpisy viac, a kto menej.

Diskutujúci na SME oslavujú toho, kto porušuje predpisy menej. Nikto sa nepozastavil nad tým, že obaja – ako Sulík, tak aj Fico porušili právne predpisy. Je to mimoriadne zaujímavý výstup z toho celého Tvojho bloku Vladimír. Sigmund by sa nestačil diviť.

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281097x
Priemerná čítanosť článkov: 3651x

Autor blogu