Založ si blog

Vladimír v strese, úzkostiach a depresiách žijúci heterosexuál,

budujúc regionálnu stranu Slovenska s názvom 7statočných, stále nie celkom chápe Inakosť doby.-) Stretol som sa po dlhšom čase s mojim priateľom Vladimírom a rozoberali sme, čo a ako ďalej. Situácia nie je jednoduchá, v žiadnom prípade však tiež nie je vôbec zúfalá. Mať za tak krátke obdobie fungovania platformy 7statočných do stovky relatívne aktívnych členov a podporovateľov na celom Slovensku nie je rozhodne málo. Napriek tomu ma Vladimír informoval, či viem, že s podporou Úradu vlády SR a v rámci dotačného programu podpredsedu vlády SR v septembri 2011 začne unikátny

Kurz osobného rozvoja pre lesby, gejov, bisexuálnych a transsexuálnych (LGBT) ľudí. Kurz bude prvým svojho druhu na Slovensku, keďže LGBT ľudia sa vraj často dostávajú do krízových situácií spojených s homofóbiou, diskrimináciou a sú vystavení/-é väčšiemu spoločenskému tlaku, znevýhodňovaniu, hostilite, šikane, alebo prinajmenšom stereotypizácii než heterosexuálna majorita. To zvyšuje riziko vzniku psychických problémov (stres, úzkosti, depresie, popieranie svojej identity…), resp. sťažuje rozvoj osobných potenciálov. Kurz je jednou z aktivít širšie koncipovaného projektu Inakosti s názvom “Psychologická podpora pre LGBT ľudí”.

http://www.inakost.sk/index.php?page=clanok_detail&id=224

 

Takéto Kurzy sú pre budúcnosť Slovenska mimoriadne potrebné a pravdepodobne aj 7statočných bude v budúcnosti organizovať nejaké Kurzy osobného rozvoja občanov Slovenska (KOROS) trpiacich stresom, úzkosťami, depresiami z politikov, ktorí vládli Slovensku posledných 20 rokov a nepatria medzi (LGBT) ľudí.

 

Vladimír navrhol, že KOROS by začínal touto elánovou pesničkou:

 


 

 

Po vypočutí tejto mimoriadne vydarenej pesničky Elánu na čele so spevákom Jožom Rážom (ešte z obdobia, keď nebol fanúšikom veľkého Myftyho) som Vladimíra upozornil, že pesnička je síce fasa, ale vykazuje znaky diskriminácie, znevýhodňovania, hostility a šikany voči ženskému pohlaviu, keďže je spievaná čisto v mačistickom duchu: „Správny chlap sa nikdy nevzdá!!!“.

Túto moju pripomienku Vladimír nezobral na ľahkú váhu a keďže on je z denníka Pravda vylúčený, požiadal mňa, aby som sa spýtal čitateľov pravdy, či považujú pesničku Elánu za mačistickú, plnú znakov diskriminácie, znevýhodňovania, hostility a šikany žien v spoločnosti a či tákáto pesnička vôbec môže byť tým pádom znelkou Kurzu osobného rozvoja občanov Slovenska (KOROS) trpiacich stresom, úzkosťami, depresiami z politikov, ktorí vládli Slovensku posledných 20 rokov ?

 

Čo si o tom všetkom (ne)normálnom, čo sa deje na Slovensku myslíte ?

 

Ďakujeme za názor priatelia. aj nepriatelia…

 

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281312x
Priemerná čítanosť článkov: 3653x

Autor blogu