Založ si blog

7 STATOČNÝCH začína a SDKU – KDH končia

a je len otázkou času, kedy tieto dve strany skončia rovnako ako ich súkmeňovci v HZDS, tzn. mimo NR SR. Všetky tri strany: SDKU, KDH i HZDS majú niekoľko spoločných čŕt. Urobili niekoľko dobrých vecí pre Slovensko a taktiež urobili a stále robia strašne veľa zlých vecí v neprospech občanov SR ale robia kšeftíky, vecičky a funkčtičky v prospech svojich členov, prívržencov a nominantov týchto strán.

 

Obdobie, kým občania pochopili, že primárnym cieľom mečiarovho HZDS bolo a stále je, len obohacovanie jednotlivcov v  HZDS a spol. na úkor spoločnosti trvalo relatívne dlhé obdobie. Ale parný valec zo Zlatej Idky nakoniec vďaka Bohu a prebudeniu sa občanov, žiaľ nie najlepším smerom v podstate skončil.


 

Obdobie, kým občania pochopia, že primárnym aj sekundárnym cieľom odpadlíkov z HZDS a KDH, ktorí sfúzovali do judášskej SDKU je takisto len obohacovanie jednotlivcov v SDKU a spol. na úkor spoločnosti trvá takisto relatívne dlho. Avšak občania „akože nemali inú alternatívu,“ len voliť „menšie zlo“. Detto sa týka viacmenej aj farizejov v KDH.

Tento stav sa začína však pomaly meniť a občania už budú mať aj inú alternatívu ako len „voliť menšie zlo“.

Moji kolegovia – členovia prípravného výboru 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA včera podpísali Deklaráciu pre budúce lepšie a zelenšie Slovensko a začali sme zber podpisov na registráciu strany.

 

Strach v radoch SDKU bol okamžitý a hneď som dostal niekoľko telefonátov, že prečo ideme rozbíjať pravicu a či chceme pomáhať Smeru ? Netajím sa, že som viac pravičiar ako ľavičiar o to viac, že som pravák a nie ľavák a doteraz som písal najmä modrým perom.


YouTube Direktnolink nolink

 

 

 

 

Už mám však dosť tých Judášov v SDKU a preto som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol.

7 STATOČNÝCH je moja voľba.

 

 

Ešte pred 7.9.2011, keď sa oficiálne na tlačovke prijalo oficiálne rozhodnutie o založení strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA som v nedeľu navštívil stánok Boží, reku že porozjímam a zamyslím sa, či dobre robím s tou stranou 7 STATOČNÝCH.

Keď som tam ale videl tých Farizejov z KDH, ako tam sedia ako svätci za dedinou a pritom niekoľkí z nich sú evidentní klamári a podvodníci povedal som si, že dobre robím  s tou stranou 7 STATOČNÝCH.

 

Takže včera sme s priateľmi začali. 7 STATOČNÝCH začína a SDKU – KDH končia.

7 STATOČNÝCH začína z nuly a bude len rásť. SDKU – KDH končia a budú už len klesať. To, že zatiaľ neklesajú tak výrazne (hoc fakticky oni klesajú už niekoľko rokov) nie je spôsobené ničím iným, len tým, že systematicky tieto dve strany znechucujú občanov, aby ich účasť vo voľbách klesala a tým  sa nominálne ich percentuálny stav „akože“ udržiava.

Ale všetko má svoj koniec. Tak ako HZDS má svoj koniec, tak aj SDKU a KDH.

A potom je to, čo začína.

7 STATOČNÝCH začína a keď sa prebudia z letargie milióny statočných občanov Slovenska porazíme aj smer.

 

VPRED !

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 280050x
Priemerná čítanosť článkov: 3637x

Autor blogu