Založ si blog

Žehra ako Zebra – čiernobiela a rasistický minister vnútra?

Nové správy z ministerstva vnútra hovoria, že nakoniec sa zmenia zákony, aby bieli obyvatelia Žehry mohli žiť samostatne od čiernych obyvateľov Žehry. Ak zabudneme na to, že JUDr. Lipšic 20 rokov tvrdil, že nové obce nesmú mať menej ako 3000 ľudí a dneska to chce meniť, tak nás začne napádať, že minister vnútra sa pomaly, tak ako klesajú preferencie KDH mení na rasistu.

Takto vyzerá Zebra s pruhmi čiernymi. Ako bude vyzerať Žehra bez čiernych ? Bude to vôbec ešte Zebra ?

 

Inak to nie je asi zdôvodniteľné, ibaže by JUDr. Lipšic poprel samého seba a po 20 rokov potvrdil, že nové obce smú mať aj menej ako 3000 ľudí.

Tam to totiž Lipšic smeruje. Nie Smer na blogu SME, ale KDH sa snaží zachrániť cez svojho ministra pokles preferencií. A kde inde a lepšie sa to dá, ako pomáhať bielym proti čiernym. Trochu rasizmu nezaškodí, že áno pán Minister ?

Žehra je však ako Zebra. Čiernobiela. Ak sa pokúsite zo Zebry odstrániť pruhy, prežije takéto čistenie od čiernych Zebra ?

Veď je to proti prírode pán Minister nemať čiernobielu Zebru…

Uvidíme. Ale po odstránení čiernych už Zebra nebude nikdy Zebra, tak ako Žehra už nebude nikdy Žehra, ak odstránia čiernych.

Ak by sme však hodnotili krok ministra za KDH ako prvý krok k odstráneniu čiernych pruhov na Zebre, tak na to ide pán Minister takticko-rasisticko-kresťansky nem špatne.

Čo by však človek neurobil pre preferencie a moc. Možno raz príde deň, keď sám pán Minister zdôvodní, prečo čierni majú nastúpiť do…

 

Tá Žehra je taký pokus. Lakmusový papierik, či dokážu zo Zebry odstrániť čierne pruhy bez toho, aby EU povedala, že akceptuje aj nielen čiernobiele Zebry.

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281051x
Priemerná čítanosť článkov: 3650x

Autor blogu