Založ si blog

Bugár, Sulík, Hort, zaslúžia si Dort

za to, že zastupujú občanov, občianky, neprispôsobivých, prispôsobivých, Maďarov, lesbičky a gejov. Tiež riešia problémy, ktoré vznikajú vo vzťahu SR a prispôsobiví, Maďari, lesbičky a gejovia. A tiež odstraňujú neprávosť a skrivodlivosť, ktoré SR spôsobuje neprispôsobivým, Maďarom, lesbičkám a gejom.

Múdre hlavy pomazané by bez poradcov pomáhlali občanom.

Múdre hlavy pomazané by bez poradcov pomáhali len občanom. S poradcami pomáhajú hlavne neprispôsobivým, Mikimu, Maďarom, lesbičkám a gejom.

Všetci z vyššie uvedených v titulke sú vo vedení NR SR a je logické, že všetko so svojimi schopnosťami nie sú schopní zvládať sami. Na to potrebujú tímy poradcov a odborníkov, napr.:

predseda parlamentu
Richard Sulík (SaS) – má 2 asistentov, Milan Galanda – 1 608 eur, Richard Fekete, štyroch odborných radcov

podpredsedovia parlamentu
Béla Bugár (Most -Híd) – má 1 poslaneckú asistentku Evu Méry 2 011 eur, 2 odborné poradkyne
Milan Hort (SDKÚ) – má 1 poslaneckého asistenta Juraj Janko -1 410 eur, poradcov neuviedol

http://spravy.pravda.sk/parlament-prepusta-ale-poradcov-prijima-fds-/sk_domace.asp?c=A110410_143658_sk_domace_p23

Ak by sme zabudli, že Bugár a Hort sú v parlamente  už dosť dlho, čo by mohlo znamenať, že viac oni radia poradcom ako poradcovia radia im, tak snáď jediným, ktorý isto potrebuje poradcov je politický panic Richard Sulík. Panictvo totiž stratil len nedávno a z tohto uhla pohľadu hodnotím to, že ma poradcov ako óóóukej, lebo jeho výsledky by bez poradcov bola ešte zúfalejšie ako doteraz.

Podľa bývalého šéfa Úradu pre štátnu službu Ľubomíra Plaia “ Bugár, Sulík, Hort, podobnými krokmi riskujú, že dôjde k znefunkčneniu celej kancelárie. K podobnému prepúšťaniu totiž dochádza len preto, aby mali dostatok mzdových prostriedkov pre svojich nominantov, pričom na odbornosť sa neprihliada,“ myslí si. „Pri pravidelných obmenách sa totiž k funkciám vždy dostávajú noví amatéri, ktorí kvalitné vedenie nedokážu zabezpečiť,“ pokračuje Plai.

S pánom Plaiom musíme súhlasiť len čiastočne. Tým, že je už len bývalý, sú jeho reči absolútne nepodstatné. Je totiž mimo hry, zatiaľ čo Bugár, Sulík, Hort sú stále v hre a Dort za prístup k riešeniu problémov, ktoré vznikajú vo vzťahu SR a prispôsobiví, Maďari, lesbičky a gejovia si zaslúžia.

Som rád, že vo vedení NR SR sú ľudia, ktorí zastupujú najmä záujmy neprispôsobivých, Mikiho, Maďarov, lesbičiek a gejov.

Za všetko, čo robia pre neprispôsobivých, Mikiho, Maďarov, lesbičky a gejov by im ich poradcovia mohli upiecť aj dort.

 

Mnou odporúčaný recept na dort pre vedenie NR SR, ktorí by poradcovia so svojím vzdelaním, kvalifikáciou a platom z našich daní mohli zvládnuť je nasledovný :

Torta prsia punčová s MMF

Tento Dort by určite dokázal vyvolať vášeň nielen u LaG ale aj vo vedení NR SR.

 

Suroviny

Na samotné prsia potrebujú:

6 ks vajec

6 PL práškového cukru

6 PL polohrubej múky

1/2 zaváraninového pohára lekváru

2 PL kakaového prášku

2 PL umu

(nemusia byť) hrozienka

6 PL vlašských orechov mletých

 

Presný popis a všetko naviac nájdete aj na:
http://varecha.pravda.sk/recepty/torta-prsia-puncova-s-mmf-fotorecept/15512-recept.html

 

 

Kto chce pomôže a hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody

21.11.2011

ako sa to nedá. Zbierame podpisy naďalej pre vznik strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA. Ide to veľmi dobre, aj keď chybička sa sem tam vloúdi. Nekupujeme si strany ako bývalá prvá dáma z Pereša a ani neposielame deti zbierať podpisy ako Anča z Čadce. Normálne chodíme medzi ľudí a diskutujeme. Nebojíme sa ísť medzi občanov, na rozdiel od súčasných [...]

Bude 7 Statočných pokračovať vo víťaznom ťažení? Tomáš Krak je pripravený na víťazstvá

18.11.2011

Pozývame priaznivcov šachu a 7 Statočných na zápasy 3. a 4. kola extraligy v šachu, ktoré sa uskutoční v sobotu a nedeľu (26.11. a 27.11. 2011) o 10:00 vo Výmenníku I (ulica Obrody č.4) v mojich rodných Košiciach. V sobotu bude súperom 7 Statočných Košice družstvo ŠK Modra a v nedeľu družstvo ŠK Dunajská Streda. Predpokladaná dĺžka kola cca 5 hodín. Pri vstupe do [...]

Košickí šachisti vo víťaznom ťažení

25.10.2011

Naše družstvo 7 Statočných Košice má za sebou premiéru v slovenskej šachovej extralige 2011/2012. Poučení z úvodu v ročníku 2010/2011 odcestovali naši šachisti na zápasy v plnej sile. Súperi boli zdatní ale naši hráči ešte zdatnejší. V 1.kole v sobotu 22.10.2011 narazili naši hráči na minuloročného víťaza Caissa Čadca. Asi 3 hodiny bol zápas otvorený, [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

vladimirspernoga

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. 7statocnych.sk, ak Vás zaujíma budúcnosť Slovenska. Píšem o všetkom možnom aj nemožnom. Píšem svoje názory a úvahy. Zároveň čas od času vediem Rozhovory s Vladimírom vlažne alebo Rozhovory s Vladimírom važne. Doslovné prepisovanie rozhovorov Vladimírov, tak ako to robí vyšetrovateľ na vyšetrovačke robím preto, aby som zachránil myšlienky Vladimíra pre budúce generácie. Ich čítaním tiež milióny našich obdivovateľ na celom svete získajú pravdivé a autentické výpovede Vladimírov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 281251x
Priemerná čítanosť článkov: 3653x

Autor blogu